bedankpagina opleiding

Dank voor je aanvraag.

Lees onderstaand even verder…

Zou je voor nu 4 dingen voor me willen doen?

Wat leuk dat je meer wilt weten over de opleiding

  1. Op deze pagina vind je de gedetailleerde info. Maar, omdat het belangrijk is om je eerst in te lezen over wat er allemaal bij Doodle vachtverzorging komt kijken, wil ik je vragen EERST HIER te klikken om mijn gratis e-book te lezen.
  2. Via onderstaande button krijg je toegang tot de Comfort & Care community waar je gratis een account kunt aanmaken (net alsof je je inschrijft voor een FaceBook groep, maar dit is een private community). Hierna kun je al je vragen stellen in de groep, foto’s en video’s posten, connecten met andere Doodle Doeners en met mij.  Ik ben onlangs gestopt met het versturen van automatische e-mails, omdat ik niet van spammen houd en vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden ?
  3. Om dat gevoel te versterken geef ik je hierbij ook meteen de kans om door het doen van de gratis Comfort & Care introductieweek op laagdrempelige manier te leren over de basisbeginselen van Doodle-vachtverzorging en Doodle gezondheid met als cadeautje de beste, leukste eerste trimervaring! Klik HIER om je gratis in te schrijven.
  4. Als je nu meteen al aan de slag wilt check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 77,00!!! korting

Doodletrimster Wanda Klomp

Klik hier om naar de community te gaan!