Privé trimworkshop: Leer hoe je ZELF je Labradoodle weer als fluffy pup trimt en het welzijn in eigen handen neemt

Tijdens de VIP 2-daagse leer ik jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

“Ik ben Wanda Klomp, Doodle & Waterhonden VachtXpert en schrijfster van het boek “Van Scruffy naar Fluffy. Hoe je je Doodle gezond, gelukkig, fluffy en klitvrij kunt houden”.

Toen ik nog in de trimsalon van mijn moeder werkte (en er over Doodle vachtverzorging nog niks te vinden was op internet), kregen we elke dag vervilte Doodles en Waterhonden binnen. Super frustrerend, want scheren deden wij niet, dus al die honden moesten eerst volledig ontklit en ontvilt worden, voordat ze in model konden worden getrimd…fysiek het zwaarste werk dat je kunt doen als trimmer. En ook voor de honden zelf geen pretje. In eerste instantie gaf ik de baasjes de schuld, voor het “verwaarlozen”van hun hond. Totdat ik besefte dat die baasjes, zonder de juiste informatie, tools en instructies geen idee hadden van hoe ze met de vacht om moesten gaan. Geen wonder dat dat ze hun Doodle niet ZELF klitvrij konden houden. Ik besloot het probleem bij de wortel aan te pakken en baasjes de oplossing te bieden. 

Zo ontstond 10 jaar geleden eerst Doodletrimster.nl en later DogComfort.nl (nu DoodleComfort.nl). Door de allereerste trimworkshops voor Doodle en Waterhonden baasjes te ontwikkelen en daarover te gaan schrijven heb ik Doodle vachtverzorging op de kaart gezet. 

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste 1e stap. Bovendien is zelf trimmen voor mij de eerste stap in het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

Al 10 jaar lang leer ik baasjes hoe ze hun Doodle of Waterhond zelf als een pro kunnen trimmen, in de fluffy puppy look die zij mooi vinden ZONDER scheren! en heb ik al honderden baasjes mogen helpen hun hondje ZELF de beste verzorging te bieden en nog meer van het baas-zijn te genieten.

Wil jij niet zomaar leren...

Vraag dan hier snel meer informatie aan:

Zo fluffy kan jouw hondje er straks ook uitzien:

Reacties van enthousiaste klanten