Word DoodleComfort ambassadeur

Word affiliate van DoodleComfort en spread the joy!

Wie en wat is en doet DoodleComfort?

Labradoodles en poedelkruisingen zijn populairder dan ooit. Iedereen valt voor de aaibare knuffelvacht, de vriendelijke blik en de onvoorwaardelijke liefde van deze levende teddyberen…en dat is heel bijzonder, want ze hebben de mensen veel te brengen. 

Maar helaas is er ook een andere kant van de medaille: zo’n heerlijke anti-allergene knuffelvacht komt met een flink prijskaartje. Niet alleen bij de aanschaf, maar vooral ook daarna en de meeste baasjes verkijken zich daarop.

De meeste Doodles, Waterhonden en Poedelkruisingen raken tussen de 7 en 12 maanden vervilt met als gevolg dat ze bij de eerste trimbeurt in hun leven (wat al een spannende ervaring is voor deze meestal sensitieve, prikkelgevoelige hondjes) meteen kort worden geschoren. En als Doodle baasjes iets erg vinden dan is het wel dat hun hondje onherkenbaar van de trimster terugkomt of erger nog: zo’n trauma heeft opgelopen dat het nooit meer naar de trimster wil.

Wat ze bijna net zo erg vinden is als hun Doodle er na de trimbeurt uitziet als een poedel…om deze redenen EN, omdat de meeste Doodle baasjes net zo sensitief zijn als hun hondje en graag zoveel mogelijk quality time met ze willen doorbrengen, kiezen ze er vaak voor om ZELF hun hondje te gaan trimmen…met alle gevolgen van dien.

10 jaar geleden, toen Doodles net kwamen kijken en er nog helemaal geen informatie beschikbaar was over de benodigde vachtverzorging (laat staan dat baasjes ZELF gingen trimmen) heb ik de eerste trimworkshops voor Labradoodle en Waterhonden baasjes ontwikkeld. Niet om te leren scheren, maar juist om ze via een eenvoudig stappen systeem te leren hoe ze ZELF hun Doodle weer als fluffy pup kunnen leren trimmen, in het knuffelige model waar ze zo van houden. Om op die manier meer quality tijd met hun hondje door te kunnen brengen en als basis voor een sterke band en natuurlijke leiderschap.

Niet alleen besparen baasjes op deze manier DUIZENDEN euro’s aan  trimkosten (ca € 9000,00 in 15 jaar om precies te zijn), maar ze vinden het vooral ook enorm leuk om ZELF met hun hondje aan de slag te gaan.

Nu kunnen ze daar zonder training aan beginnen. En veel baasjes doen dat ook, met alle gevolgen van dien (check FaceBook er maar eens op na: er zijn tig Doodle groepen voor alle soorten Labradoodles, GoldenDoodles, Cobberdogs en Oodles. Er zijn ook heel veel YouTube video’s over hoe je je Doodle moet trimmen, maar deze zijn niet van de kwaliteit die mensen zoeken, want een Doodle ECHT mooi fluffy trimmen is een vak apart).

Ik heb destijds door een professioneel productiebedrijf video’s laten maken, waarin ik een Doodle van top tot teen zelf trim, terwijl ik stap voor stap uitleg geef. Met de cameraman vlak achter mij, zodat de beelden up close en duidelijk te volgen zijn. 

Deze video’s in HD kwaliteit zijn altijd onderdeel geweest van de privé trimworkshops die ik geef, waarbij mijn klanten ze achteraf gebruiken als digitaal naslagwerk en zo hun trimvaardigheden verbeteren. Dit heeft honderden baasjes geholpen hun Doodle te trimmen in de fluffy look die zij mooi vinden en op die manier hoge trimkosten, mogelijke stress en kort scheren te voorkomen. 

Omdat mensen vaak huiverig zijn om een online trimworkshop aan te schaffen (in dit geval, omdat ze liever persoonlijke begeleiding krijgen, want zelf doen vinden ze best eng), heb ik meerdere laaggeprijsde online producten om ze over die drempel heen te helpen.

Zo bied ik het boek dat in printversie voor € 58,00 op Bol.com te koop staat, op mijn website in digitale versie aan voor € 35,00
Ik heb een Klaar Met Klitten introductie workshop waarmee ze voor slechts € 49,00 leren hoe ze het grootste probleem (klitten en vilt) ZELF eenvoudig kunnen oplossen en voorkomen. Nieuw is dat ik een uniek membership aanbied, waarin baasjes (die mijn privé workshop te duur vinden) voor een laag maandelijks bedrag toegang krijgen tot de instructievideo’s EN alle lessen over hoe ze de gezondheid van hun Doodle (wiens gevoeligheid vaak zorgt voor vele kwalen en narigheden) op natuurlijke wijze ZELF in handen kunnen nemen. Ook hiermee besparen baasjes duizenden euro’s aan zowel trimkosten als dierenartskosten en/of hondenverzekeringskosten.

Maar vooral maakt het ze zelfredzaam in de zorg voor hun hondje en dat is waar het om gaat. 

Alle deze online producten promoot ik graag als voorproefje van wat er allemaal mogelijk (en het ultieme doel) is: zelf je Doodle leren trimmen in de fluffy look die JIJ mooi vindt.

Eerst in het Nederlands, maar spoedig ook voor mijn Engelstalige volgers. 

Statistieken heb ik niet, omdat ik deze laagdrempelige producten nooit echt gepromoot heb. Bovendien krijg ik mijn klanten uit mijn Social Media posts, blogs, YouTube video’s en van mijn website zelf. Kijk maar eens hoe vaak er in Google gezocht wordt op “Hoe trim ik mijn Labradoodle” of “Labradoodle vachtverzorging”

Ik heb op mijn eigen DoodleVitaal FB groep nu 1000 volgers (op mijn algemene pagina zijn dat er 3000), tegenover 24 k volgers op mijn Engelse Doodle & Oodle Self Grooming FB groep die vooral tijdens Corona exponentieel gegroeid is, zonder mijn toedoen.

Er is dus heel veel animo en dat wordt alleen maar meer, want Doodles en Oodles worden steeds populairder.

Als jij een graantje mee wilt pakken van deze grote ontwikkeling ben je meer dan welkom. Concurrenten zijn er niet. 

Ik hoop vooral dat Doodle baasjes en andere Doodle fanaten deze producten gaan promoten, want zij weten hoe uitdagend de vachtverzorging is en waar Doodle baasjes massaal tegenaan lopen. Fokkers zijn ook zeer welkom!

Bekijk onderstaande producten en kies welke jij wilt promoten. 

Product aanbod

Digitale boek "Van Scruffy naar Fluffy, HET handboek voor Labradoodle Vacht, Voeding en Verzorging"

In dit boek van 300 blz leren baasjes ALLES over Labradoodle vachtverzorging incl stap voor stap trim instructies, maar ook over de juiste voeding en verzorging. Een must-have voor iedereen die nieuw is in de Doodle wereld. Bekijk de salespage, lees de reviews en geef dan onder aan of je affiliate wilt worden voor dit product. De fee is € 9,97 per verkoop.

Labradoodle trimtafel

Online trimworkshop "Leer je Doodle weer als fluffy pup te trimmen in 7 stappen"

Dit is DE TRAINING voor echte Doodle Doeners die het welzijn van hun Doodle of Waterhond volledig in eigen hand willen nemen EN zelf willen bepalen hoe hun hondje eruit komt te zien. Middels 7 up close HD kwaliteit instructievideo's leren baasjes stap voor stap hoe ze ZELF hun Doodle, Waterhond of Poedelkruising weer als fluffy pup kunnen trimmen. Bekijk de salespage en geef onder aan of je dit product wilt promoten. De fee is € 50,00 per verkoop.

Klaar met Klitten online borstel, ontklit en ontvilt training

In deze online introductie workshop leren baasjes de 3 basis technieken om hun Doodle gemakkelijk klitvrij te houden ZONDER scheren, zonder lelijke happen van de schaar en ervaren ze op een laagdrempelige en veilige manier hoe het is om zelf met hun hondje aan de slag te gaan. Populair product, vooral als eerste aanbieding NA het lezen van het GRATIS e-book. Bekijk de salespage en geef dan onder aan of je affiliate wilt worden voor dit product. De fee is € 10,00 per verkoop.

Speciaal voor voormalige VIP-klanten: VIP 2-daagse

De VIP 2-daagse is het high end aanbod van DoodleComfort en bestaat uit 2 dagen privé trimworkshop bij de klant thuis INCLUSIEF alle benodigde trimmaterialen. Alleen voormalige VIP klanten weten hoe waardevol en verrijkend dat is. Bekijk de salespage en laat weten of je wilt helpen om ook ANDERE Doodle baasjes op deze manier de beste leerervaring te bieden. De fee is € 350,00 per verkoop!

Hoe ga je te werk?

Geef middels onderstaand formulier aan welk product jij wilt promoten, dan stuur ik je een persoonlijke affiliate link toe die je kunt gebruiken bij het doorverwijzen van klanten of in je (online) communicatie.

Wil je meer manieren om te promoten?

Dan neem ik graag contact met je op om het gebruik van mijn gratis weggevers en eventueel beeldmateriaal of teksten met je te bespreken. Dit is allemaal aanwezig!

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!