Doodle healing en coaching

DoodleComfort coaching & healing

Heel je Doodle, heel je jezelf

Doodle sensitiviteit en gezondheid

Als we de dierenartsen, hondentherapeuten, natuurgeneeskundigen en de vele FaceBook groepen mogen geloven, zijn Doodles zeer gevoelig voor ziektes en medische kwalen. Wat de meeste mensen echter niet weten is dat OOK hun vaak onzekere, prikkelgevoelige natuur daaraan ten grondslag kan liggen OF een gevolg ervan is. De reguliere oplossingen (die zich vaak presenteren in de vorm van speciaal dieetvoer, antibiotica/pilletjes, Prednison of andere chemische anti-jeuk middelen of symptoom bestrijders zijn vaak ALLEEN gericht op het tijdelijk voorkomen van ongemak en NIET gericht op het opsporen en verwijderen van de oorzaak. Waardoor het probleem vaak op de langere termijn in ergere mate terugkomt (omdat het immuunsysteem ondermijnd is) EN veel Doodles daar bovenop OOK nog eens reageren op de onnatuurlijke lichaamsvreemde (gif)stoffen in hun systeem.

Niet alleen is er een betere, natuurlijke manier om hiermee om te gaan. Dit geeft jou als baasje tevens de kans om meer te leren over gezondheid en ziekte in het algemeen (want ziekte ontstaat nooit vanuit het niets) EN deze kennis meteen op je eigen leven en lichaam toe te passen.

Zo heel jij jezelf terwijl jij je Doodle heelt. Hoe magisch is dat? 

Je Doodle als coach

Omdat alles wat niet stroomt in je leven een teken is dat jij van binnen één of meerdere energetische blokkades hebt die jou ervan weerhouden om mentaal, fysiek, medisch, spiritueel, creatief of financieel vrij te zijn en al je doelen te bereiken, kan je Doodle ook daarin een spiegel voor je vormen en voorbeeld voor je zijn. En zeker als jij schroom voelt bij het bezoeken van een coach of therapeut (en niet opteert voor het slikken van pijn vermijdende pillen of andere onnatuurlijke “oplossingen”) omdat je niet het idee hebt dat je een probleem hebt, maar WEL behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt om je jouw blinde vlekken te tonen op een zeer onconventionele, maar wel super leuke en verrijkende manier…hoe bijzonder is het dan om je Doodle in te zetten als coach, spiegel en guru voor je eigen innerlijke en uiterlijke leven?

Als jij wilt leren hoe je ZELF het welzijn van je Doodle (en jeZelf) in eigen handen kunt nemen, kun je kiezen uit de volgende 3 opties:

Doodle gezondheid workshop

1. Doodle VIP Vitaal workshop

Is jouw Doodle ziek, jeukerig, heeft het darmproblemen of last van allergieën? Of is het zodanig onzeker of angstig dat het zijn natuurlijke Zijn belemmert? En voel jij je niet prettig bij alle (veelal chemische, onnatuurlijke) symptoom oplossingen die de dierenarts en de hondenindustrie jou aanreiken? (waar je Doodle’s gezondheid op termijn alleen maar slechter van wordt) ga dan SAMEN met mij aan de slag, leer hoe ziekte ontstaat en hoe je ZELF op natuurlijke wijze de gezondheid van je Doodle in eigen handen kunt nemen, terwijl je tegelijkertijd leert hoe je dit voor jezelf en je eigen gezondheid kunt implementeren. Klik HIER voor meer informatie!

Labradoodle healing

2. Zo baas, zo hond healing

Vanuit de gedachte dat alles energie is, en ziektes niet vanuit het niets ontstaan, is het vrij logisch dat jouw sensitieve Doodle jouw energie van jongs af aan heeft overgenomen en daar letterlijk & figuurlijk ziek van is geworden (of gedragsproblemen laat zien) als een spiegel voor je eigen noodzaak tot heling. Tijdens het Zo Baas Zo Hond healing traject geef ik niet alleen jouw Doodle diverse healingsessies, we kijken OOK naar jouw leven en waar de energie in jou is gestagneerd. Op deze manier worden zowel jij als je Doodle gehealed en kunnen jullie beide met een schone lei weer verder leven. Klik HIER voor meer informatie!

Honden coaching

6. Baas over je Doodle, Baas over je Leven spiegelcoaching traject

Loopt jouw leven niet helemaal zoals je wil? Gaan er bepaalde dingen stroef, heb je continu het idee tegen de stroming in te zwemmen? Voel je je gespannen (fysiek) of gestresst (mentaal) en voel je de behoefte om vrij te zijn van alles wat je tegen lijkt te houden om het leven van je dromen te leiden, waarvan je weet dat het mogelijk is, maar het lukt je maar niet. Heb je alles al gedaan om jezelf te fixen, maar lijkt niks te helpen? Kortom: mis je een groot stuk zelfleiderschap en zie je dat terug in hoe je Doodle op jou reageert? Hoe zou het dan voor je zijn om je Doodle te gebruiken als jouw personal life en succes coach? Lees HIER verder hoe ik jou SAMEN met je Doodle op je zielspad help te brengen (want waarschijnlijk is dat wat je onbewust zoekt).

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!