Dank voor je aanvraag. Leuk dat je mijn e-book gaat lezen!

PS. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met meer info. Niks ontvangen? Check dan even je spambox.

Maar wacht even...want ik heb een super goede aanbieding voor jou (waarmee je het grootste probleem van Doodle vachtverzorging in 1 x oplost!)

Let op, deze eenmalige aanbieding geldt alleen NU, speciaal voor jou, dus lees even verder...

Online workshop “Leer je Doodle ZELF gemakkelijk klitvrij & fluffy te houden ZONDER scheren

 

Als er iets is waar je als Doodle of Waterhondenbaasje zo vroeg mogelijk mee wilt starten, dan is het wel het zelf leren voorkomen en verwijderen van klitten en vilt. 

Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je Doodle onherkenbaar of zelfs kaalgeschoren terugkomt van de hondentrimmer (of huidproblemen ontwikkelt wat nog erger is).

Te vaak hoor ik “we borstelen hem regelmatig, maar toch lijken de klitten er van de ene op de andere dag in te schieten”

Baasjes hebben de beste intenties, denken dat ze goed bezig zijn, maar toch gaat het mis.

Net als bij mijn klant Linda met haar Doodle Noara:

“We hadden te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wil de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. 

Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige...

Te vaak krijg ik mails of lees ik Facebook posts van baasjes die:

Ik schrik ervan dat, ondanks alle informatie op Internet, nog steeds heel veel Doodles gedwongen geschoren worden.

Gewoonweg…omdat die informatie onjuist en onvolledig is.

Daarom bied ik jou eenmalig mijn online Klaar Met Klitten workshop aan, zodat jij een goede start kunt maken met jouw hondje.

Van 97,00 nu voor maar € 19,97 inclusief duidelijke stap voor stap instructievideo’s en extra informatie, zodat jij niet alleen leert WAT je moet doen en HOE, maar vooral ook WAAROM je het zo moet doen. LET OP: dit betreft een eenmalige aanbieding!

Labradoodle klitten

Wat ontvang jij voor slechts € 19,97?

Labradoodle fleece vacht

Wat leer je allemaal voor slechts € 19,97 dat jouw en je Doodle's leven voor altijd zal veranderen?

* Let op: deze pagina is maar één keer te zien. Het aanbod is alleen nu geldig!

Hurry Up!

LET OP: de aanbieding op deze pagina krijg je maar één keer te zien.

Sluit deze pagina dus NIET en bestel hier deze introductie workshop met ruim € 77,00 korting

Normale prijs € 97 nu € 19,97

Nooit meer klitten, nooit meer scheren, zakken geld besparen aan trimkosten...hoe dan???

Volledig zelfredzaam door ZELF te leren hoe je de vacht optimaal voorbehandelt.

 

Slechts 3 simpele technieken helpen jou om de vacht van je Doodle luchtig, fluffy en klitvrij te houden.

  1. Je moet weten hoe en waarmee je de vacht efficiënt en effectief borstelt (hier wordt vaak te simpel over gedacht)
  2. Je moet weten hoe je klitten en vilt onzichtbaar, pijnloos en stressvrij verwijdert (deze skill missen de meeste baasjes en trimmers)
  3. Je moet weten hoe je dikke en pluizige onderlaag optimaal uitdunt, zodat de vacht luchtiger, koeler en minder klitgevoelig wordt (dit is het geheim van deze smit dat HET verschil maakt)

   De meeste trimmers doen dit niet wegens gebrek aan tijd, kennis of vaardigheden…maar deze 3 technieken maken een wereld van verschil om je Doodle er op zijn best uit te laten zien en de vacht langer klitvrij te houden. 

En ik ga ze aan jou leren!

“Mijn doodle heeft een lichte vacht, die op de huid snel klit. Daarom kwam hij steeds lelijk terug van de trimmer en wilde ik het zelf leren. De methodes die Wanda gebruikt om de vacht uit te dunnen en te ontklitten zijn heel fijn. Omdat de klitten sneller los komen is het voor je doodle een stuk prettiger dan het getrek aan z’n vacht en huid. Dit is ook mooier dan gewoon de klit wegknippen, nu zie je geen happen uit z’n vacht. Even doorhebben hoe de tools werken en je ziet gelijk resultaat. Ik vond het erg leuk om m’n eigen doodle te trimmen en zodra m’n eigen tafel en tools binnen zijn ga ik dit gelijk solo uitproberen. Uiteraard met de hulp filmpjes van Wanda erbij.

Diana met Doodle Mika

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijpt. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”.
Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. Aan het eind zag Nobel er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen.  Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!”

Henriëtte met Doodle Nobel

Ontwerp zonder titel (31)

* Let op: deze pagina is maar één keer te zien. Het aanbod is alleen nu geldig!

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!