Dank voor je aanvraag. Leuk dat je mijn e-book gaat lezen!

PS. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail met meer info. Niks ontvangen? Check dan even je spambox. Scroll nu naar onderen...

Zou je voor nu even 4 dingen voor me willen doen?

Wat goed dat je mijn e-book hebt aangevraagd!

  1. Op deze pagina vind je mijn e-book. Ik ben gestopt met het versturen van automatische e-mails, maar vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉
  2. Via onderstaande button krijg je toegang tot de gratis community waar je al je vragen kunt stellen, foto’s en video’s kunt posten en kunt connecten met andere Doodle Doeners en met mij.  Ik ben onlangs gestopt met het versturen van automatische e-mails, omdat ik niet van spammen houd en vertrouw erop dat als jij een goed gevoel hebt bij alles wat je van mij ziet en leest, je mij vanzelf weet te vinden 😉
  3. Om dat gevoel te versterken kun je je HIER aanmelden voor de gratis Comfort & Care week waarin ik je wijs maak ik in wat basisbeginselen van Doodlevachtverzorging en Doodle gezondheid en je de beste, leukste eerste trimervaring krijgt op de meest laagdrempelige manier!
  4. Als jouw Doodle of Waterhond 6 maanden of ouder is en je nu meteen al aan de slag wilt, check dan HIER mijn eenmalige introductiedeal, waarmee je de 3 belangrijkste basisvaardigheden leert met maar liefst € 77,00!!! korting
Doodletrimster Wanda Klomp

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!