Arnold en Perro Jonita
Arnold en Perro Jonita
Read More
Hoi Wanda, Leuke blog! Toen Jonita de eerste keer geschoren was (op 3mm in 2 uur tijd) was onze relatie enkele dagen toch wel behoorlijk gestoord. Ze luisterde een stuk slechter en kwam minder vaak enthousiast knuffels halen. Van tevoren was ik daar nu ook een beetje bang voor. Maar al tijdens de ‘workshop’ bleek dat ze het helemaal niet zo vervelend vond en ook de dagen erna bleef ze even spontaan als altijd. Het is duidelijk te merken dat ze inmiddels een stuk gemakkelijker werkt. Ik ben serieus van plan om haar haar nu goed bij te houden en minstens 1x per week te borstelen en kammen.En ja, zoals beloofd zal ik de volgende keer weer contact met je opnemen om het ‘echte’ trimworkshop de doorlopen. Wanda, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor al je goede zorgen en tips en kijk al weer uit naar de volgende leerzame en ook gezellige les. Ik weet zeker dat Jonita jou die dag weer net zo enthousiast zal begroeten. Groeten,
Anjel en Doodle Lili
Anjel en Doodle Lili
Read More
Het was een hele leerzame en gezellige dag. Heerlijke broodjes tussen de middag! Nu kan ik in ieder geval over 2 maanden zelf een poging wagen om Lili in model te knippen! Dankjewel Wanda Dank voor de super leerzame dag! Wat lijkt het simpel als jij het voor doet, maar oh...wat valt het tegen. Maar het resultaat mag er zijn, dankzij jouw hulp.
Elly en Doodle Teun
Elly en Doodle Teun
Read More
Hallo Wanda, Heb erg veel geleerd van de workshop; het kammen van Teun gaat nu een stuk vlotter en makkelijker dan voorheen.
Previous
Next
Marielle en Doodle Twist
Marielle en Doodle Twist
Read More
Na de puppyworkshop nu dan de trimworkshop. Weer een topdag! Het het allemaal niet zelf kunnen bedenken! Het was weer een intensieve dag en best spannend om zelf te gaan knippen. Erg blij dat we de puppyworkshop al hadden gedaan zodat Twist al bekend is met de tafel en basisverzorging.. Vandaag met goede aanwijzingen van Wanda zelf getrimd. En weer bleek dat Wanda weet waar ze over praat 😉 Zelf had ik niet kunnen bedenken hoe die makkelijke maniertjes zijn, hoe je het beste kunt staan, wat je prima kunt weg knippen om een mooi model te krijgen en ook wat je vooral niet moet knippen en waarom! Hoewel niet alles leuk is voor de hond, hij went er zo wel aan, mag tussendoor lekker spelen en dat maakt het voor hém uiteindelijk makkelijker. Bovendien is het heel fijn voor de band om zo met je hondje bezig te zijn.. Het was ook gezellig met de andere dames. Bij toeval was broertje Beer er ook met zn vrouwtje; echt een aanrader om een workshop met een pup uit hetzelfde nest te doen. Nu vooral veel gaan oefenen en dan kan ik m'n doodle zelf gaan bijhouden! Bedankt Wanda
Piet en Doodle Didger
Piet en Doodle Didger
Read More
Hoi Wanda, Ik wil je nog even laten weten dat het een leerzame dag is geweest. Nooit gedacht dat ik een workshop zo leuk zou vinden. Zo lekker met Didger bezig geweest en het resultaat mag Er echt wel wezen. Hij ziet er weer prachtig uit. Dat vindt Labra-Doodle fokker Thea v.d. Voort ook. Dus dat is ook voor jou een groot compliment lijkt mij. Bovendien werden we goed verzorgd met koffie en broodjes. Echt een aanradertje dus. Nou, veel succes verder en tot ziens. Hartelijke groeten,
Elly en Doodle Dingo
Elly en Doodle Dingo
Read More
Was een zeer intensieve dag, zowel voor Dingo als voor mij! Ik was echt "blank" naar de workshop gekomen, wist niet echt hoe ik alles zou ervaren. Na wat voorzichtige eerste pogingen met de verschillende scharen en tondeuse voelde ik me steeds zekerder worden. Alleen het hoofd knippen vond en vind ik een hele uitdaging! Ik hoop dat me dat in de toekomst ook zo mooi gaat lukken. Het is perfect dat ik nu toegang heb tot de klantensite waarop alle handelingen stap voor stap staan beschreven. Met deze handleiding moet het me zeker lukken. Toen ik het verslag bekeek had ik al zo'n "oh ja" gevoel. Ik zal me best wel eens verknippen maar het zal na iedere keer beter gaan. Je hebt ons perfect les gegeven, heel duidelijk, geduldig en onvermoeibaar! Je bent trouwens ook een perfectioniste! Zag het in mijn ogen er prima uit, maar jij ontdekte nog wel een stukje vacht wat nog getrimd moest worden! Ook het feit dat er slechts 2 cursisten waren, was prima. Daardoor kregen wij beiden genoeg aandacht van jou. Mijn man vond Dingo er ook prachtig uitzien. Dingo heeft een veel jonger en liever koppie gekregen! Heel erg bedankt voor de super workshop!!! Ik raad het iedereen van harte aan.
Previous
Next
Lilianne en Doodle Loesje
Lilianne en Doodle Loesje
Read More
Wat een fijne dag, leuke trucjes bijgeleerd. Ondanks de winderige dag heeft Loesje zich voorbeeldig gedragen. Dank je wel Wanda, doe zo voort! Groetjes Lilianne en een dikke poot van Loesje. Het was een hele gezellige en leerzame dag, ik heb heel veel geleerd. Ik heb he gevoel dat ik Tess nu beter kan knippen en borstelen. Bedankt Wanda en namens Tess; Joy, bedankt voor het leuke spelen samen! Was een enerverende leerzame dag! Was erg leuk om jou, Wanda in actie te zien. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Bedankt!
Eric en Doodle Borre
Eric en Doodle Borre
Read More
Heel intensief maar zo leuk! Bedankt!
Ariane en Doodle Django
Ariane en Doodle Django
Read More
Een hele leuke dag! Tot binnenkort bij VZ1!
Previous
Next
 Lucille Luijkx heeft Waterhonden & Doodletrimster beoordeeld — 5 sterren 10 januari 2017
Lucille Luijkx heeft Waterhonden & Doodletrimster beoordeeld — 5 sterren 10 januari 2017
Read More
De reden om de workshop te gaan volgen was dat we zoveel doodles zagen die lelijk geknipt waren, dat we huiverig waren om onze 6 maanden jonge doodle voor het eerst te laten trimmen. Deze privé workshop van Wanda is niet goedkoop maar wel ontzettend goed! Stapsgewijs neemt ze alles met je door en leert ze je handige trucs om het voortaan zelf alleen te doen. Het trimmen is een tijdrovende klus en is zeker niet makkelijk, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het na deze workshop i.c.m. de instructie filmpjes van haar, zelf ook moet lukken! Ik vind het deze keer i.i.g. ontzettend goed gelukt!!

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!