Join the club!

Ben jij een Doodle doener of een Doodle later?

In mijn werk als Doodletrimster aan huis en vachtverzorgingscoach voor wie het trimmen zelf wil leren kom ik al jaren 2 soorten Doodle baasjes tegen:

– baasjes die dol zijn op hun Doodle en het liefst alles met hem/haar willen doen, inclusief het vachtonderhoud in eigen handen nemen. Deze baasjes koesteren hun Doodle en doen er alles aan om hun lieveling zelf de best mogelijke zorg te bieden. Deze baasjes noem ik voor de gein: de Doodle doeners.

– baasjes die wel een Doodle hebben, maar zich amper bemoeien met wat deze nodig heeft (of alleen de leuke dingen willen doen) en ook de vachtverzorging liever aan een trimmer overlaten. Deze noem ik voor het gemak: de Doodle laters. 

De laatste soort weet niks van vachtverzorging, maakt zich absoluut niet druk over klitten en vilt en wil eigenlijk liever niets weten (of slechts ten dele) over hoe ze het welzijn van hun hond zelf kunnen beinvloeden.

Voor de Doodle doeners doe ik al ruim 8 jaar lang mijn best om de juiste informatie over Doodle vachtverzorging en Doodle welzijn zo goed mogelijk beschikbaar te maken, middels mijn blogs, nieuwsbrieven, FaceBook posts, websites, videos, ebooks en boek. Maar nog steeds kom ik heel veel baasjes tegen die denken dat ze goed bezig zijn, geen interesse tonen in de Basis vachtverzorging of gewenning van hun pup en er maanden later achter komen dat hun Doodle tegen hun wil geschoren is vanwege een slechte vachtconditie. 

Doodles zijn nu eenmaal de meest onderhoudgevoelige honden ter wereld (samen met Waterhonden) en nog steeds is er teveel onzin over vachtverzorging en Doodle welzijn te vinden op het internet. Baasjes zien door de bomen het bos niet meer, omdat teveel non-experts zich bemoeien met dingen waar ze geen weet van hebben. 

Elk baasje die aan een Doodle begint zou (net als elke moeder die haar eerste kind krijgt) zich moeten verdiepen in wat het betekent om een Doodle in huis te hebben.
Om dat te bewerkstelligen heb ik soort van online Doodle vacht & verzorgingsschool opgezet, waar niet alleen alle informatie te vinden is over vachtverzorging, trimmen, opvoeding, gewenning, voeding, gezondheid enz, maar waar alle Doodle Doeners zich kunnen verzamelen binnen één community en met elkaar in contact kunnen komen over alles dat met Doodles te maken heeft. Een beetje zoals DoodleKisses.com, maar dan inclusief inhoudelijk relevante informatie; een soort bibliotheek van theorie – en praktijktrainingen die je in eigen tijd kunt volgen en die je een expert maken qua Doodle doenerij in alle informatiegebieden waar je Doodle maar mee te maken krijgt in zijn leven (en jij dus ook). 

Kennis geeft macht en met de juiste kennis kun je gegronde keuzes maken voor het welzijn van je Doodle. 

De toegang tot de community (de DoodleComfort Doeners Club) is geheel GRATIS, evenals sommige gratis trainingen en alle YouTube video’s, maar als je clubmember wordt krijg je voor een klein bedrag per maand gigantisch veel extra’s:

– maandelijkse Q & A sessie 

– gratis persoonlijk trimadvies voor je Doodle + vachtverzorgingsschema

– maandelijkse nieuwe Doodle trim case studies- 

– Toegang tot speciale webshop

– Korting op mijn groepsworkshops of prive workshops

– 12 uur per dag live chat

– Webcam sessies

– toegang tot alle theorie & praktijk trainingen + updates

– en alle andere leuke dingen die ik in de loop der tijd nog kan bedenken.

 

Extra tegen bijbetaling.

– Baas/hond coaching voor al je vragen over Doodle gedrag en jouw natuurlijke leiderschap.

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!