Comfort & Care membership

Dan is dit wat het Doodle Comfort & Care membership jou te bieden heeft

Qua vachtverzorging:

En ook...

Wat je ook leert en super belangrijk is voor het welzijn van je hondje (en wat helaas vaak fout gaat)...

En uiteraard leer je HET geheim van deze smid...

Qua gezondheid:

De Doodle Comfort & Care membership leert je dus NIET alleen maar hoe je ZELF je Doodle weer kunt trimmen in de fluffy look die JIJ mooi vindt…al is alleen dat al heel mooi meegenomen!

Wat levert deze membership jou en je Doodle op?

En dat is NIET het enige...

Want wat dacht je van de enorme besparing aan kosten?

Een Doodle of Waterhond wordt meestal elke 8 weken getrimd om de vacht gezond en gemakkelijk hanteerbaar te houden. De meeste baasjes zijn per keer ca € 100,00 aan trimkosten kwijt (ongeacht of de trimbeurt wel/niet naar hun zin was) Elke twee maanden € 100,00 maakt een investering van maar liefst € 600,00 per jaar. Ervan uitgaand dat je hond ca 15 jaar oud zal worden kost alleen de regelmatige vachtverzorging van je Doodle of Waterhond je al een slordig fortuin van € 9000,00 per hond!

Tel daar nog ca € 150,00 per jaar aan reguliere DA kosten bij op en je komt op het luttele bedrag van € 11.250,00 in 15 jaar. Dat is best wel even slikken. Helemaal als je 2 Doodles of meer hebt.

En stel je voor dat je meerdere krullenbollen hebt!

Hoe fijn is het dan om niet alleen al dat geld te kunnen besparen? Maar ook alle energie, tijd & frustratie die gaat zitten  in het zoeken naar passende oplossingen en geleur van de ene naar de andere professional?

"Een sterke baas/hond relatie begint op de trimtafel"

Wist jij dat zelf de (vacht)verzorging oppakken het beste is dat je kunt doen om een solide basis te leggen voor een goede band met je Doodle of Waterhond? Als jij hem op tafel rustig leert te houden en zich aan jou over te geven vanuit vertrouwen en wederzijds respect, heb jij de eerste steen gelegd voor jouw natuurlijke leiderschap en zal je hondje in al jullie vormen van interactie beter naar jou luisteren. Bovendien is zelf trimmen en zelf met de gezondheid bezig zijn ontzettend leuk en dankbaar om te doen en voor je hondje een stuk fijner!

Nooit meer een trimster nodig. En de meeste medische huis, tuin en keuken problemen ZELF oplossen. Hoe fijn is dat?

Voor wie is deze membership bedoeld?

Als jij genoeg hebt van al die klitten die op miraculeuze wijze van de ene op de andere dag lijken te verschijnen? 

En van al die zogenaamde experts op internet die jou allemaal verschillende adviezen geven? 

EN…

Als je ervan baalt dat je Doodle of Waterhond steeds weer korter bij de trimsalon vandaan komt dan je wilt.
Of als Poedel getrimd wordt.
Of als iets heel anders, dat totaal niet lijkt op jouw hondje.

Als jij diep van binnen voelt dat al die chemische middelen die jij je hondje geeft vast niet goed kunnen zijn, en jij je vraagtekens zet bij marketingleuzen en adviezen van bepaalde fabrikanten, maar je zelf geen natuurlijke alternatieven weet. Als jij meer wilt weten over de gezondheid van je hondje en hoe je daar ZELF een positieve invloed op uit kunt oefenen. En als je jouw hondje wilt helpen met alle negatieve bijwerkingen die bij zijn sensitiviteit horen, zodat jullie beide een NOG fijner leven kunnen leiden.

KORTOM:

Als jij er klaar voor bent om ZELF de vachtverzorging en het welzijn van je hondje VOLLEDIG in eigen handen te nemen!

De Doodle Comfort & Care membership biedt jou alles wat je nodig hebt om ZELF je Doodle te trimmen in de fluffy look die JIJ mooi vindt EN hem een gelukkig, gezond, lang leven te bieden.

Waar bestaat de membership uit?

Om jou zo zelfredzaam mogelijk te maken heb ik alle kennis die ik als professional in 10 jaar tijd vergaard heb, in deze membership gestopt.

 • De belangrijkste informatie uit mijn eigen hondentrim opleiding die mij destijds € 1800,00 kostte
 • Mijn volledige online trimworkshop INCLUSIEF stap voor stap instructievideo’s t.w.v. € 500,00
 • De belangrijkste informatie uit de Hond Natuurlijk Gezond opleiding die ik zelf gevolgd heb en waar ik ruim € 3500,00 voor betaald heb
 • Andere interessante losse trainingen en cursussen die ik gevolgd heb t.w.v. € 500,00
 • Alle kennis die ik middels eigen ervaring heb opgedaan waar ik geen prijskaartje aan kan hangen

Daar krijg jij allemaal toegang toe, in ruil voor een kleine maandelijkse fee.

Extra’s


En om het nog interessanter voor je te maken (en voor mij extra leuk, omdat ik geniet van de interactie met Doodles baasjes), voeg ik wat leuke extra’s toe.

 • LIVE workshops + opname achteraf:

  Om de twee maanden, als ik Joy ga trimmen, kijk jij op een vooraf afgesproken datum met mij mee. Stap voor stap neem ik het hele trimproces met je door, terwijl jij jouw Doodle op tafel hebt staan en mijn instructies volgt op je tablet, laptop of mobieltje. Zo kun je mij meteen de vragen stellen waar je tegenaan loopt en kan ik je behoeden voor het maken van fouten. En omdat we met een hele groep zijn, leer je ook meteen van de vragen die de andere stellen.

 • Behind the scene’s

  Van elke Doodle en Waterhond waar ik zelf een prive workshop aan geef maak ik een voor en na video die ik in de leeromgeving zet. Daarnaast bespreek ik de bijzonderheden van de vacht en hoe we deze getrimd hebben, alsmede alle andere zaken die ter tafel gekomen zijn en het vermelden waard zijn. Dit geldt voor de vachtverzorging, maar ook voor alle gezondheidsvragen en andere Doodle gerelateerde dingen. Zo leer jij van elke Doodle die ik behandel! 

 • Vachtconsulten

  Als member krijg jij de mogelijkheid om een voor en na foto van je Doodle te uploaden en aan te geven waar je tegenaan loopt qua vachtverzorging. Ik geef je dan gratis een advies van hoe IK met de vacht zou omgaan, zodat je dat als basis voor het trimmen kunt gebruiken. Uiteraard lees je ook mee met de vachtconsulten van andere baasjes.

 • Maandelijkse Q&A Zoom sessie + opname

  Elke maand houden we een gezamenlijke Zoomcall waarin je al je vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van andere baasjes. Kun je er niet bij zijn? Alle opnames vind je terug in de leeromgeving.

 • Speciale members websop

  Kennis en vaardigheden zijn leuk, maar zonder de juiste trimgereedschappen en natuurlijke middelen kom je nog nergens! Als member heb jij toegang tot de speciale webshop waar je de spullen kunt kopen die jij nodig hebt (deze webshop is ALLEEN zichtbaar voor members!) 

  Labradoodle scheerset Labradoodle waterblazer

 • Community

  Naast de leeromgeving in je eentje te doorlopen, kun je tevens connecten met de andere members. En omdat de community gekoppeld is aan de leeromgeving kun je inhoudelijke vragen ook meteen in de leeromgeving zien. 

 • Facebook groep
  Voor wie naast de eigen community OOK graag wil connecten op FaceBook, is er een speciale besloten FB groep waar je je vragen kunt stellen, kunt sparren, foto’s en video’s kunt delen.
 • Nieuwe content
  Om het voor jou boeiend te blijven houden voeg ik regelmatig nieuwe content aan de leeromgeving toe en mag jij hiervoor OOK suggesties doen.
 • Ideeënbus
  Al je suggesties voor verbetering en verrijking van de membership mag je delen in de Ideeënbus, zodat jouw ervaring  NOG waardevoller wordt.

Zo kan jouw Doodle of Waterhond er straks ook uitzien:

Welk membership past het beste bij jou?

Als jij nu staat te popelen om zelf aan de slag te gaan, hoef je enkel nog te kijken welk pakket het beste bij jouw wensen past.

Regular

Als jij eerst wilt kijken wat het membership allemaal inhoudt, voordat je besluit om eventueel via de member webshop de juiste spullen aan te schaffen, kies je voor deze optie en betaal je de speciale uitprobeer prijs van € 35,00 per maand (zodra alles helemaal klaar is wordt de gewone prijs € 40,00 per maand voor mensen die zich dan inschrijven)

Special

Als je meteen goed beslagen ten ijs wilt komen en met de beste scharen wilt werken, kun je deze optie kiezen en krijg je de scharenset (normale prijs € 497,00) voor de speciale prijs van € 397,00 bij je membership (incl. gratis verzending).

Waar bestaat de scharenset uit?
1 x grove uitdunschaar t.w.v. € 135,00 (voor het uitdunnen en ontvilten vd vacht)
1 x 30 tands fijne effileerschaar t.w.v. € 125,00 (voor gezicht, puppy vacht en finetuning volwassen vacht)
1 x 24 tands effileerschaar t.w.v. € 115,00 (voor trimmen vh lijf en benen)
1 x kleine rechte schaar t.w.v. € 60,00 (voor alle basis + rondknippen van pootjes)
1 x luxe modelleer kam t.w.v. € 25,00
1 x ontklitter t.w.v. € 10,00

Dit alles in een mooie faux leren etui t.w.v. € 35,00

* Kies je voor deze optie dan betaal je bij inschrijving die € 397,00 PLUS de eerste maand fee van € 35,00 = € 432,00 

Ben jij er klaar voor om NOG meer te genieten van de Doodle(s) in je leven?

Wordt dan NU lid en start VANDAAG nog!

Membership regular

Bespaar € 180,00 per jaar op trimkosten
35,00 Maandelijks
 • Toegang tot de Comfort & Care Academy
 • En alle extra's die de membership jou biedt

Membership special pakket

Wordt member EN krijg meteen de DoodleComfort scharenset met € 100,00 korting!
432,00 Eenmalig + vervolgens maandelijkse fee
 • Toegang tot de Comfort & Care Academy
 • En alle extra's die de membership jou biedt
 • Speciale scharenset met € 100,00 korting
Populair

WE ALL BENEFIT!

Omdat ik een beweging wil creëren, waarin Doodle baasjes elkaar helpen, werk ik volgens een Pay It Forward systeem, waar jij op 2 manieren van mee profiteert.

A. Bij inschrijving ontvang je een speciale code die je aan andere Doodle baasjes kunt geven om zich OOK in te schrijven. Voor elk nieuw baasje dat zich via die code inschrijft, ontvang jij automatisch € 5,00 per maand op je rekening. Bij 7 nieuwe baasjes heb je dus niet alleen al je kosten er weer uit (hoewel je ook meer baasjes lid mag maken en dus meer geld verdient), je maakt OOK nog eens 7 nieuwe baasjes volledig zelfredzaam in het optimaal trimmen en natuurlijk verzorgen van hun hondje.

B. Van elk 10e nieuwe member geef ik 1 maand fee (dus € 35,00) als gift aan het WNF. Zo hoop ik dat deze membership van twee kanten bijdraagt aan een betere wereld.

Doodles zijn speciaal!

Jouw Doodle heeft nu eenmaal speciale zorg en aandacht nodig.

Qua vachtverzorging, omdat hij nu eenmaal gezegend is met een prachtige, fluffy, curly fleece vacht die je graag zo wilt houden, maar waar veel trimmers geen raad mee weten.

Qua persoonlijkheid: veel Doodles zijn sensitief. Dat maakt ze ideale gezinsmaatjes en hulphonden, maar heeft ook een andere kant: Zo raken ze vaak sneller overprikkeld , zijn ze wat onzeker van nature en zoeken ze meer steun bij hun baasje dan andere honden.
Niet alleen “matchen” zulke eigenschappen niet goed bij een drukke omgeving, waar veel gebeurt, veel ruis en afleiding is en waar je hondje als 13 in een dozijn behandeld wordt. Het vraagt ook extra aandacht en vaardigheden van jou.

Qua coaching / begeleiding: Jouw Doodle is het meest gebaat bij persoonlijke aandacht en een rustige, liefst vertrouwde omgeving. Als baasje is het belangrijk dat je je Doodle kunt “lezen”, kunt anticiperen op wat hij nodig heeft in het moment en dat je hem een stressvrije, positieve ervaring kunt geven. Dit geldt voor het trimmen, maar ook voor medische behandelingen. Alles dat jouw Doodle een negatieve ervaring bezorgt veroorzaakt stress en een gestresste hond is een ongelukkige hond (en op termijn zieke hond).

Qua gezondheid: dat jouw Doodle zo heerlijk sensitief is, heeft helaas ook wat nadelen. Zo hebben ze vaak een gevoelige huid, gevoelige darmen en zijn ze eerder vatbaar voor allergieën, jeuk en (oor)ontstekingen. Heel veel kwalen worden helaas pas te laat ontdekt, waardoor je Doodle een groot deel van zijn leven aan speciale anti-allergene voeding, uitsluit diëten, symptoom bestrijders of chemische pillen vastzit, met alle gevolgen van dien. Niet het leven dat jij voor je hondje in gedachten had.

MAAR…al deze uitdagingen bieden ook heel veel kansen: want door ZELF intensief met je Doodle te gaan werken versterk je niet alleen jullie band en jouw natuurlijke leiderschap. Je leert OOK heel veel van elkaar. Meer dan je ooit met elke andere hond zou leren. En je leert vooral ook heel veel over jezelf en hoe jij meer vreugde, licht en vrijheid in je leven kunt brengen.

Dit alles is wat de Comfort & Care membership jou biedt, zodat je NOG meer kunt genieten van al het comfort dat jouw Doodle in je leven brengt!

Dus...wil jij het beste voor jouw Doodle?

Wacht dan niet langer en wordt vandaag nog member!

Membership regular

Bespaar € 180,00 per jaar op trimkosten
35,00 Maandelijks
 • Toegang tot de Comfort & Care Academy
 • En alle extra's die de membership jou biedt

Membership special pakket

Wordt member EN krijg meteen de DoodleComfort scharenset met € 100,00 korting!
432,00 Eenmalig + vervolgens maandelijkse fee
 • Toegang tot de Comfort & Care Academy
 • En alle extra's die de membership jou biedt
 • Speciale scharenset met € 100,00 korting
Populair

Ik beloof je dat je Doodle je super dankbaar zal zijn!

Doodletrimster Wanda Klomp

Ik had mij voordat ik mijn Doodletje kreeg enthousiast ingeschreven voor de VIP 2-daagse. Tussen inschrijving en de eerste dag van de cursus bleek Loki erg gevoelig voor prikkels en een hondje dat nauwelijks twee minuten stil kon zitten. Daarbij had hij regelmatig last van acute diarree. Deze aspecten maakte dat Loki zeer aanwezig was in ons gezin, alle aandacht kreeg, bijterig was en spanning gaf tussen de gezinsleden. Ik was van mijn roze puppy wolk gevallen, zelfs een beetje wanhopig.
De 1e dag liep anders dan gepland…….Wanda constateerde dat Loki zijn gedrag ‘niet normaal’ was en vroeg al snel wat ik ‘m te eten gaf. Na analyse van de ingrediënten van het huidige voer adviseerde zij over te stappen op andere voeding! Na twee weken konden we verschil merken.
In de daarop volgende weken dacht Wanda mee in een verdere aanpak. En bij elke afspraak liet ze me weer met een prachtige getrimde hond achter. Op basis van uitgebreide observatie, veelvuldig overleg en een analyse van de fysieke klachten en het gedrag ben ik haar wereld van de natuurgeneeskunde binnen gestapt. Zonder aandringen, altijd vragend of advies/hulp op prijs gesteld werd.
Met behulp van aanvullende natuurlijke supplementen kreeg Loki meer rust/slaap en concentratie. Loki is veranderd in een leuke, actieve puber die het op de GG-cursus heel goed doet.
Ik ben blij dat ik Wanda al vroeg in het leven van Loki ontmoet heb. Onze ontmoeting is van grote betekenis gebleken voor veel meer dan alleen het leren trimmen.
Wanda was betrokken, hoopgevend en deskundig: Vastbesloten om mijn hondje ‘beter’ te maken. Zij gaf houvast en daarbij is het ook nog een leuk mens.

Iris ten Cate

Omdat we bij ons in de buurt geen trimmer vonden die onze labradoodle pup wilde trimmen, moesten we opzoek naar een ander alternatief. Dus kwamen we uit bij de cursus labradoodle trimmen van Wanda. Dat zagen we helemaal zitten om onze doodle gewoon zelf te trimmen. Dus deden we de cursus bij Wanda en wat een aanrader was dat. Ze vertelde ons niet alleen hoe we op een goede manier konden trimmen. Ze vertelde ons ook hoe we er voor konden zorgen dat het zo aangenaam mogelijk is voor onze pup. Ze geeft je het totaal pakket mee. Wij zijn heel blij dat we het gedaan hebben en raden het dan ook elke eigenaar van een doodle aan om het ook te doen

Jasmien Verlinden

Ik heb afgelopen week een zeer leerzame een op een workshop gekregen van Wanda. Na deze workshop en de bijgekregen online instructies durf ik voortaan helemaal zelfstandig mijn Doodle te trimmen… Het resultaat was super! Een aanrader voor alle doodle eigenaren…

Ans Steltenpool

Vorige week een 1 op 1 trimworkshop bij me thuis gehad. Was ik al onder de indruk tijdens de puppy gewenningscursus, gedurende de trimworkshop merk je hoeveel kennis en vaardigheden Wanda heeft. Met veel liefde en geduld leert ze je hoe je het beste je hond, in mijn geval een aus. labradoodle, kunt trimmen zodat de doodle snuit behouden blijft en van die mooie volle berenpoten kunt creëren. Een aanrader voor iedere doodleeigenaar.

Jannie Bloemendal

We hebben best wel even moeten nadenken of we deze trimworkshop zouden gaan doen. Omdat het toch een grote investering is (de workshop, maar daarnaast ook de benodigde materialen). Maar uiteindelijk dus toch besloten om dit te gaan doen. Wanda was rond 11 uur bij ons. Ze is de rust zelve en legt heel geduldig en rustig alles uit. Dit maakte dan ook onze Barbet pup van 5,5 maand heel rustig bleef en alles braaf onderging. Ik vroeg me van te voren wel af hoe hij zo lang op de tafel zou kunnen/willen blijven staan. Op een gegeven moment merkte je dan ook wel dat hij eigenlijk wilde gaan zitten, maar toen waren we ook al ver klaar. Hij is echt heel mooi geworden en we hopen en denken dat we het met behulp van de video’s volgende keer helemaal zelf kunnen. Rond 18 uur toen we helemaal tevreden waren ging Wanda weer naar huis. Ik zie zoveel Barbets op instagram langs komen die niet als een Barbet zijn getrimd, dat ik heel erg blij ben dat we hiervoor hebben gekozen en het nu zelf in de hand hebben 🙂 Wanda, bedankt voor de fijne dag en al je tips en uitleg.

Monique Janssen

Het was een superleuke workshop waarbij ik heel veel geleerd heb! Wanda werkt rustig en met veel respect voor mijn hond. Het resultaat was dan ook schitterend! Zeker aan te bevelen!

Kristine Nauwelaerts

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijot.
De website van Wanda sprak de juiste woorden.
Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”.
Deze lange ochtend was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. En met verbazing keek ik naar het oren plukken, kleine pluizebolletjes lieten los alsof ze nooit vast hadden gezeten. Nobel genoot van de oormassage. Aan het eind zag hij er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en niet meer zonder kunnen. Over 3 maanden wordt Nobel 1 jaar, en voor een puber reutje was hij behoorlijk geduldig in zijn eigen huis. Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!

Henriëtte MassenvandenBrink

Intensieve en leerzame één op één vachtverzorgings- en trimworkshop gehad van Wanda! Wanda is zeer betrokken, zorgvuldig, en deskundig en laat een prachtig resultaat achter. Heel geduldig met hond en baasje leert ze je alle kneepjes en geeft ondertussen veel tips en achtergrondinformatie over je hond en de verzorging die je hond nodig heeft. Ze weet ontzettend veel en deelt dit graag met je. Kortom, zeker een aanrader als je je doodle zelf wilt verzorgen! Haar Engelstalige boek is een goede ondersteuning en handig naslagwerk.

Sara Heinsbroek

Ik kan een heel verhaal van maken , maar ik zeg….gewoon doen want het is t echt waard!
Je leert de kneepjes en handigheid in 1 dag met daarnaast de trainingen online om op te frissen.( want je krijgt zoveel info)
Het was echt de dag waar ik naar uit keek😘.

Monique Bais

Nog meer reacties van enthousiaste klanten

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!