Privé trimworkshop: Leer hoe je ZELF je Labradoodle weer als fluffy pup trimt en het welzijn in eigen handen neemt

Tijdens de VIP 2-daagse leer ik jou alles wat je nodig hebt om de vachtverzorging & het welzijn van je Doodle of Waterhond voortaan in eigen handen te nemen

Stel je voor:

 

Je hebt een Doodle in huis gehaald en geniet ontzettend van zijn aanwezigheid. Hij is alles dat je gewenst hebt en nog veel meer. Je wilt voor hem zorgen, hem beschermen en hem het beste geven dat je maar kunt bieden. Je doet alles goed en neemt alle stappen die jouw hondje verzekeren van een gezond & gelukkig leven. De vachtverzorging is een eitje, vind je, want je pup lijkt enkel af en toe een borstelbeurtje nodig te hebben en verder niets. Zo gaan er snel wat maanden voorbij, waarin er geen vuiltje aan de lucht lijkt.

Tot die 1e trimbeurt…
Nadat je je prachtige pluizenbolletje toch wat zenuwachtig (beide) hebt achtergelaten bij de trimsalon, tel je de uren tot je haar weer op mag halen. Vol verwachting stap je in de auto “hoe zou ze er uitzien? “zou ik haar nog terug herkennen?”. Met een bonzend hart open je de deur en het komende half uur beleef je in een waas van verstandsverbijstering: Je schrikt je wezenloos als een dun, zielig, bevend ratje jou in de armen springt en jij je met ogen vol horror afvraagt waar het Doodle donsje, waar jij zo verliefd op was, is gebleven? Dat blije, Terriër achtige hondje lijkt in geen velden of wegen op je lieftallige Doodle kind.

Dat is de eerste klap die je moet verwerken. Als je vervolgens ook nog te horen krijgt dat je je hondje de volgende keer “toch echt beter moet borstelen” druip je verslagen af.

Eenmaal thuis spoel je het hele scenario mentaal nog eens na. Vol ongeloof slik je een paar keer diep, terwijl je je afvraagt “wat heb ik verkeerd gedaan”? “Waar is het mis gegaan”?

Voor het gros van de Doodle en Waterhond baasjes ziet de eerste trimervaring er ongeveer zo uit: een desillusie voor jou en misschien wel een traumatische ervaring voor je hondje.

Het verhaal van Linda en Noara

Zo ook bij Linda die met haar Doodle Noara in 2011 één van mijn eerste klanten was en die, omdat ze gewend was de vacht van een Retriever te verzorgen, dacht dat een Doodle vacht net zo gemakkelijk zou zijn, totdat ze besefte dat het niet zo simpel lag.

“We hadden echter te lang gewacht met een goede knipbeurt en op een gegeven moment werd het haar zo lang dat ze overal begon te klitten. Nat weer (wat een zomer . . . ) en een jonge logeerhond waar de hele dag mee gespeeld werd, werkten het proces in de hand. We waren gewaarschuwd door de fokker dat het haar op een bepaald moment gaat klitten en dat je dat goed in de gaten moet houden, want je wilt de hond niet scheren”

Ze kwam met een vervilte Noara naar mijn workshop , leerde hoe ze haar ZELF volledig pijnloos en stressvrij (en zonder scheren of lelijke happen van de schaar) niet alleen helemaal klitvrij kon krijgen, maar ook nog prachtig in model kon trimmen en ging met een rugzak vol kennis, inzichten, vaardigheden en de juiste tools weer naar huis met één sterk voornemen:

“Het ontklitten kostte veel tijd en moeite; voortaan stop ik die in de preventie!”

Nu, vele jaren later, beleeft Linda (net als de andere honderden Doodle en Waterhond baasjes die ik heb mogen helpen) nog steeds ontzettend veel plezier in het zelf klitvrij, fluffy en gezond houden van haar Doodle en geniet ze elke keer weer als ze complimenten krijgt van de mensen uit de buurt als ze met Noara gaat wandelen. Iets wat ze nooit van zichzelf had verwacht.

Maar Linda is niet de enige.

Dagelijks krijg ik mails van baasjes die hetzelfde meemaken.

En als je in de talloze FaceBook groepen of op Instagram kijkt, weerspiegelen die berichten hetzelfde beeld...

Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten
Labradoodle klitten

Voor de meeste baasjes en professionals vormt het trimmen van Doodles en Waterhonden een té grote uitdaging

“Ik ben Wanda Klomp: life coach, schrijfster en Doodle en Waterhonden VachtXpert.

In 2011 heb ik als eerste “Doodletrimster” van Nederland het onderwerp vachtverzorging op de kaart gezet. Ik wilde baasjes zelfredzaam maken in het geven van een optimale zorg aan hun Doodle en ze helpen de band met hun hond te versterken,  Ik ben websites, blogs, artikelen en ebooks gaan schrijven, heb voor en na video’s op YouTube gezet en de eerste FB pagina voor Doodle baasjes opgezet.

Door speciale Doodle & Waterhonden trimworkshops voor baasjes te ontwikkelen, online trainingen te verkopen en mijn boek in het Nederlands en Engels uit te geven, heb ik in 10 jaar tijd honderden baasjes in binnen en buitenland mogen helpen hun Doodle gezond, gelukkig, klitvrij en mooi fluffy te houden.

Ik heb het trimproces zodanig in hapklare brokken opgedeeld, met gemakkelijk te volgen stap voor stap instructies, zodat ook jij kunt leren hoe je je hondje ZELF weer kunt trimmen als de fluffy pup waar je ooit verliefd op werd”

Het is mijn missie om alle Doodle baasjes wereldwijd te helpen hun Doodle de beste zorg te bieden. Zelf de vacht gezond & klitvrij kunnen houden is daarin de belangrijkste 1e stap. Bovendien is zelf trimmen voor mij de eerste stap in het ontwikkelen van een sterke band met je Doodle, het vergroten van je natuurlijke leiderschap en het via je Doodle in contact komen met je ware zelf. 

 

Hoe zou jij het vinden om voortaan net als Linda, je Doodle of Waterhond helemaal zelf te kunnen verzorgen en trimmen? Zonder tussenkomst van hondentrimmer of dierenarts?

Om ZELF precies te weten:

De VIP 2-daagse biedt jou & je hondje alles wat jullie zoeken!

Als echte Doodle Doener ga jij voor een mooie, natuurlijke en fluffy Doodle of Waterhond. Een look die het beste past bij de lichaamsbouw en botstructuur van je hond, met een hoofd dat de unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond volledig weerspiegelt.

Daarom geef ik jou tijdens de VIP 2-daagse in 2 dagen (met 8 weken oefentijd tussendoor) alles wat ik heb (incl materiaal, dus letterlijk ALLES) en leer ik je alles wat ik weet.

Zo empower ik jou om voortaan vol kennis, inzichten, vaardigheden en met de juiste professionele tools, voldaan, trots en zelfverzekerd ZELF aan de slag te gaan.

Niet vanzelfsprekend

Ja, dat klinkt allemaal leuk en aardig en vrij simpel: fluffy, lekker natuurlijk, normale lichaamsverhoudingen, schattige berenpoten, lekker lijfje, slanke nek, mooie waaierstaart, donzig volle flaporen en dan uiteraard met precies dat hoofd dat de geweldige en unieke persoonlijkheid van je Doodle of Waterhond perfect weerspiegelt. Eigenlijk gewoon een pup, maar dan wat groter (en volwassener). 

Hoe moeilijk kan dat zijn?

Als jij als Doodle Doener al even meeloopt weet je ook dat het trimmodel dat ik zojuist geschetst heb (en daarmee jouw criteria voor een fijne Doodle of Waterhond look) niet altijd en overal even vanzelfsprekend zijn.

Sterker nog: het is 9 van de 10 keer het argument dat voor baasjes de doorslag geeft om de VIP 2-daagse te doen. 

Want waarom moeilijk doen als het niet alleen veel gemakkelijker, maar ook veel leuker kan? (en wat is er leuker dan zelf 1 op 1 met je hondje aan de slag te gaan en meteen te kunnen genieten van het prachtige resultaat?

De VIP 2-daagse haalt het beste uit je Doodle & jezelf!

Speciale aandacht voor jou en je Doodle

Jouw Doodle heeft nu eenmaal speciale zorg en aandacht nodig. Niet alleen qua vachtverzorging, omdat hij nu eenmaal gezegend is met een prachtige, fluffy, curly fleece vacht die je graag zo wilt houden, maar waar veel trimmers geen raad mee weten. Ook qua persoonlijkheid en gezondheid: veel Doodles zijn sensitief, raken sneller overprikkeld of zijn wat onzeker van nature. Zo’n Doodle “matcht” niet goed met een drukke omgeving, waar veel gebeurt, veel ruis en afleiding is en waar je hondje als 13 in een dozijn behandeld wordt. Jouw Doodle is het meest gebaat bij persoonlijke aandacht en een rustige, liefst vertrouwde omgeving. Zo kun je hem veel beter “lezen”, anticiperen op wat hij nodig heeft in het moment en hem een stressvrije, positieve trimervaring geven. Bovendien mag jij jezelf niet vergeten! Ook jij verdient alle persoonlijke aandacht en tijd om een prettige trimervaring te hebben, toch?

Goed leren trimmen kost tijd


Dat leer je niet even in 3 uurtjes. 

En al helemaal niet in een groep waarin je niet alle aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt.
De VIP 2 -daagse is 2 dagen quality time, voor jou en je hondje. Een soort retreat, maar dan bij jou thuis. Genieten van je Doodle en van alle nieuwe vaardigheden die je leert en bij elke stap voelen hoe je zelfvertrouwen en natuurlijke leiderschap groeit.

De VIP 2-daagse is 2 dagen quality time voor jou en je hondje!

Mijn beloftes voor jouw VIP 2-daagse

Nooit meer een trimster nodig. Hoe fijn is dat?

De VIP 2-daagse is gericht op jouw volledige zelfredzaamheid.
Dit werkt 3 kanten op:

De VIP 2-daagse is dus VEEL meer dan een privé trimworkshop!

Hoe ziet de VIP 2-daagse er praktisch gezien uit?

2-Daagse workshop voor het welzijn van je Doodle

 

Omdat het zelf leren trimmen van je Doodle nogal wat vraagt van jou en je Doodle, heb ik de VIP masterclass opgedeeld in 2 dagen

(met 8 weken oefen- en gewenningstijd tussen de 2 dagen in)

Zo blijft de uitgebreide lesstof behapbaar voor je en krijgt je Doodle een positieve associatie bij het trimmen.

Geen overhaasten of afraffelen, maar volledige aandacht voor jou en je Doodle, zo lang als nodig is.

En als het werk gedaan is hebben jullie alle tijd om nog even lekker te wandelen en alle indrukken rustig te laten bezinken.

Zo kun je de dag rustig en met een fijn gevoel afsluiten.

HET IS NIET MOGELIJK OM meteen dag 2 te doen, want zonder je eerst de basisvaardigheden te hebben eigen gemaakt, kun je nooit goed en mooi leren modelleren.

Wat leer je op de 1e dag?

Dag 1 staat in het teken van de Basis (vacht) verzorging.

Zonder eerst de vacht te hebben voorbewerkt kun je niet trimmen, dus de Basis vachtverzorging is een essentieel onderdeel van het trimproces. Ook leer je alle vaardigheden die nodig zijn om je hondje gezond te houden, waardoor ik dit beschouw als het belangrijkste deel van het trimproces.

Na dit gedeelte (en dus incl de prijs), trim ik je hondje mooi in model, zodat je ziet wat mogelijk is, je in ieder geval 8 a 10 weken vooruit kunt en je Doodle of Waterhond een positieve (eerste) trimervaring heeft.

Voorafgaand aan deze dag stuur ik je de link naar mijn Borstel & Ontklit instructievideo, alsmede de Basis vachtverzorging set t.w.v. € 400,00, zodat je vast kunt oefenen met je hondje. 

Zo Baas Zo Hond Coaching

Hoe zeker voel jij je als je zelf met je hondje aan de slag gaat?

Omdat je Doodle op de trimtafel zijn ware kleuren laat zien is dat de perfecte plek om aan jouw natuurlijke leiderschap te werken, zodat je hondje leert om zich uit vertrouwen aan jou over te geven.

Deze dag t.w.v. € 697,00 vormt tevens een goede training voor hoe je een sterke relatie opbouwt met je hond, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, respect en team work en is dus ook prima als puppy gewenningsworkshop.

Onderdeel van de prijs zijn online stap voor stap instructievideo’s over stressvrij gebruik v waterblazer, wassen/shampoo gebruik en drogen waar je na dag 1 toegang toe krijgt. 

Vaardigheden die je leert:

Vacht voorbewerken:

 • Borstelen
 • Ontklitten
 • Vacht uitdunnen
 • Ogen vrij knippen
 • Poepertje vrij knippen
 • Genitaliën vrij knippen
 • Nagels knippen
 • Oren pijnloos & stressvrij uitplukken
 • Voeten uitknippen
 • Daarna trim ik je Doodle mooi in model
 • Gezondheids onderzoek nav door jou ingevulde intake formulier
 • Zo baas zo hond coaching
 • Toegang tot instructievideo’s voor waterblazer, wassen/drogen

Deze dag is t.w.v. € 697,00

Tools die je ontvangt:


Basisset vachtverzorgingset:

 • Brede Rode Activet Borstel
 • Speciale grove 10-tands uitdun schaar
 • Kleine rechte schaar voor voetjes, ogen, enz.
 • Medicinale oorpoeder
 • Oorverzorgingset
 • Oogverzorgingset
 • Nagelknipset
 • en nog veel meer praktische tools
 • Alles in een mooie, praktische tas

Deze tools zijn t.w.v. € 400,00

Wat leer je op de 2e dag?

Op dag 2 ga je zelf je Doodle of Waterhond modelleren

 

Ca 8 weken na dag 1 behandelen we het trimmen (of shaping proces) zelf t.w.v. € 697,00.

Op deze dag leer ik je stap voor stap hoe je je Doodle of Waterhond kunt modelleren op een natuurlijke, fluffy manier; mooie volle benen en berenpoten, de juiste lichaamsproporties, slanke nek en een hoofd dat de unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Je leert deels te werken met opzetkammen en deels met speciale effileerscharen. Zo krijg je niet alleen een prachtig egaal resultaat, maar gaat je hondje er ook nog jonger, zachter, mooier, speelser, blijer en gezonder uitzien. Leuk fluffy en weer helemaal pup!

Als je in de tussenliggende 8 weken veel geoefend hebt met borstel- en tafeltraining zul je op dag 2 al merken dat je hondje gemakkelijker en rustiger op tafel staat en het meer relaxed blijft tijdens het trimmen; een grote win!

Vaardigheden die je leert:

Stap voor stap je Doodle modelleren:

 • Natuurlijk fluffy
 • Mooie volle benen en berenpoten
 • Juiste lichaamsproporties
 • Slanke nek
 • Een hoofd dat de unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt
 • Je leert werken met opzetkammen
 • En we werken deels met speciale effileerscharen, voor een prachtig egaal resultaat
 • Je hond ziet er jonger, zachter, mooier, speelser, blijer en gezonder uit
 • N.a.v. het gezondheidsonderzoek van dag 1, ontvang je het Doodle Natuurlijk Gezond Behandelplan
 • Online stap voor stap instructievideo’s

Deze dag is t.w.v. € 697,00

Tools die je ontvangt:

Professionele trimset:

 • een unieke 24-tands effileerschaar voor het grove trimwerk
 • een unieke 30-tands effileerschaar voor het hoofd, puppyvacht en/of de fine tuning
 • een lichte, prettig in de hand liggende tondeuse
 • een metalen opzetkammenset
 • een speciale tondeuse spray voor onderhoud, koeling en desinfectie
 • een in hoogte verstelbare trimtafel met brede beugel, zodat je hondje stabiel vast kan staan en zich daardoor zekerder voelt
 • een verstelbare hoofdband
 • een verstelbare buikband
 • een in hoogte verstelbare trimkruk met speciale kapperswielen (waar geen haar achter blijft hangen).

Deze tools zijn t.w.v. € 825,00

Scharenset voor labradoodles en waterhonden
Labradoodle scheerset

Stap voor stap instructievideo’s

Omdat je gedurende deze 2 dagen zoveel nieuwe dingen leert qua theorie en vaardigheden en de kans groot is dat je de volgende dag de helft alweer vergeten bent, krijg je na afloop 1 jaar lang toegang tot mijn online training t.w.v. € 497,00 waarin je alle stappen van het trimproces middels heldere close up video’s en duidelijke instructies keer op keer weer kunt bekijken. Zo kun je je nieuw verworven trimvaardigheden blijven verbeteren en aanscherpen.

En de extra bonus is dat je na deze 2 dagen alles zelf kunt, duizenden euro’s op trimkosten bespaart en een sterke band met je hond opbouwt gebaseerd op wederzijds vertrouwen en natuurlijk leiderschap 🙂

Zo kan jouw hondje er binnenkort ook uit zien

Deze VIP 2-daagse gaat je zoveel moois brengen!

Wat zul jij trots zijn op je hondje en op jezelf!

"Een sterke baas/hond relatie begint op de trimtafel"

Wist jij dat zelf de vachtverzorging oppakken het beste is dat je kunt doen om een solide basis te leggen voor een goede band met je Doodle of Waterhond? Als jij hem op tafel rustig leert te houden en zich aan jou over te geven vanuit vertrouwen en wederzijds respect, heb jij de eerste steen gelegd voor jouw natuurlijke leiderschap en zal je hondje in al jullie vormen van interactie beter naar jou luisteren. Bovendien is zelf trimmen ontzettend leuk om te doen en voor je hondje een stuk fijner!

Doodletrimster Wanda Klomp

En wat dacht je van de enorme besparing aan trimkosten?

Ontwerp zonder titel (88)

Een Doodle of Waterhond wordt meestal elke 8 weken getrimd om de vacht gezond en gemakkelijk hanteerbaar te houden. De meeste baasjes zijn per keer ca € 100,00 aan trimkosten kwijt (ongeacht of de trimbeurt wel/niet naar hun zin was) Elke twee maanden € 100,00 maakt een investering van maar liefst € 600,00 per jaar. Ervan uitgaand dat je hond ca 15 jaar oud zal worden kost alleen de regelmatige vachtverzorging van je Doodle of Waterhond je al een slordig fortuin van € 9000,00 per hond!

Zou je dan niet liever eenmalig een schrijntje van dat geld investeren in een betere zorg voor je Doodle? Voor de rest van zijn LEVEN?

En wat als je meerdere Doodles hebt?

Totaal kostenplaatje

Als je alle kosten van de 2 workshopdagen inclusief alle benodigde tools en de  instructievideo’s als digitaal naslagwerk bij elkaar optelt, zou je totale investering € 3116,00 zijn. Met deze eenmalige investering zou je minimaal € 9000,00 aan trimkosten over 15 jaar besparen.

Om het echter NOG wat aantrekkelijker voor je te maken, omdat ik wil dat ELK Doodle baasjes het welzijn van zijn hond in eigen handen neemt, geef ik je een fijne korting EN krijg je ook nog wat leuke extra’s als je snel beslist. Hierdoor komt de totale waarde van alles dat je krijgt op € 4880,00.

En de grootste waarde is natuurlijk dat jij na de VIP 2-daagse volledig ZELFREDZAAM bent in het klitvrij houden, gezond houden en trimmen van je hondje, in die prachtige, fluffy look waar JIJ zo van houdt.

 

Wat is de beste leeftijd om dit te doen?

 

Beste leeftijd is met 5 a 6 mnd, afhankelijk van de vachtlengte en -dikte, zodat je de vachtwisseling in goede banen leert leiden (de meeste Doodles en Waterhonden raken tussen de 7 en 12 mnd vervilt wegens gebrek aan kennis en de juiste tools).

 

 Is je hond al ouder, dan is het handig om de VIP 2-daagse ca 8 wkn na de laatste trimbeurt te doen.

 

Dit is wat je krijgt als je de VIP 2-daagse boekt:

Na betaling neem ik contact met je op om een datum af te spreken.

Jouw eenmalige investering

[Snelle beslissers prijs bij betaling in 1 keer]
4880
2497*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00
Populair

Jouw investering

[Prijs per maand bij betaling in 12 termijnen]
4880
250*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00

BONUSSEN:

 

Omdat het echte werk altijd pas begint als je daadwerkelijk ZELF aan de slag gaat en je ongetwijfeld vragen zult krijgen en hulp nodig zult hebben, heb ik wat cadeautjes voor je: 

Kies jij voor de Pay in Full optie, dan beloon ik jouw toewijding & commitment tevens met NOG een aantal leuke en fijne EXTRA’S (náást alles dat je al krijgt)

Nieuw: 4 gratis healingsessies t.w.v. € 200,00!

Omdat je tijdens het leerproces zo met je hoofd bezig bent dat je bepaalde spanningen, afkomstig van onzekerheden of belemmerende overtuigingen die je hebt, misschien niet kunt voelen, geef ik je aan het einde van beide VIP dagen een energy healing om alle negatieve energie die nog in je zit betreffende het zelf trimmen, te verwijderen. Zo kom je nog meer in je kracht te staan en ga je je nog zelfverzekerder voelen. Ook na de 2 VIP dagen heb je recht op 2 healing sessies op afstand. Deze zijn net zo krachtig en helpen je bij alles wat je tijdens het trimmen in jezelf tegenkomt. En als jouw energie in balans is, is jouw hondje dat ook 🙂

Alles bij elkaar ontvang je dus een totale waarde van minimaal € 1.964,00 aan extra's!

En dat is nog niet alles:

Omdat ik me zorgen maak om het behoud van de Aarde en mijn steentje wil bijdragen om haar gezond en sterk te houden, leg ik van elke nieuwe VIP 2-daagse inschrijving € 100,00 apart, om te investeren in stichtingen, zoals Land Van Ons, Trees For All, Stichting Oasebos en het WNF. Daar profiteren niet alleen onze honden van, maar wij allemaal, want wij maken allemaal deel uit van Moeder Aarde en zonder Aarde, geen leven.

En als laatste een beloning voor jou:

Als DoodleComfort ambassadeur ontvang je tevens een affiliate fee van € 100,- als je een nieuwe VIP klant aanbrengt, dus spread the joy!

“Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk Doodle & Waterhond baasjes te stimuleren en inspireren het welzijn van hun hondje in eigen hand te nemen”.

Maar de beste bonus is natuurlijk dat je hondje super blij met je zal zijn!

Jouw Doodle of Waterhond voor altijd klitvrij en fluffy: eeuwig pup!

3 voorbeelden van de baasjes die jou zijn jou voorgegaan:

Een Australische labradoodle/cobberdog hoort er uit te zien als een labradoodle en niet als een geschoren poedel. Kortgeschoren is wel gemakkelijker wellicht in de verzorging, maar haalt het karakter uit de hond. Een reden om op zoek te gaan naar iemand die dat begrijot. De website van Wanda sprak de juiste woorden. Ik ben geen mens voor workshops, te ongeduldig en te sceptisch “ eerst zien dan geloven”. Deze lange dag was uitputtend maar geweldig, ik kreeg meer gevoel voor de haren van Nobel, de oplossingen voor klitten, het borstelen en de vachtverzorging. Het gereedschap is wel essentieel, maar ook de kordaatheid en ervaring van Wanda. Aan het eind zag hij er nog steeds uit als de prachtige labradoodle waar we zoveel van houden en voor een puber reutje was hij behoorlijk geduldig in zijn eigen huis. Wanda maakt echt haar mooie woorden op haar website waar: zij doet wat zij belooft en weet wat zij doet!
Henriette
met Doodle Nobel
Intensieve en leerzame één op één vachtverzorgings- en trimworkshop gehad van Wanda! Wanda is zeer betrokken, zorgvuldig, en deskundig en laat een prachtig resultaat achter. Heel geduldig met hond en baasje leert ze je alle kneepjes en geeft ondertussen veel tips en achtergrondinformatie over je hond en de verzorging die je hond nodig heeft. Ze weet ontzettend veel en deelt dit graag met je. Kortom, zeker een aanrader als je je doodle zelf wilt verzorgen! Haar boek is een goede ondersteuning en handig naslagwerk.
Sara
We hebben best wel even moeten nadenken of we deze trimworkshop zouden gaan doen. Omdat het toch een grote investering is (de workshop, maar daarnaast ook de benodigde materialen). Maar uiteindelijk dus toch besloten om dit te gaan doen. Wanda is de rust zelve en legt heel geduldig alles uit. Dit maakte dan ook dat onze Barbet pup van 5,5 maand alles braaf onderging. Hij is echt heel mooi geworden en we hopen en denken dat we het met behulp van de video's volgende keer helemaal zelf kunnen. Pas toen we helemaal tevreden waren ging Wanda weer naar huis. Ik zie zoveel Barbets op instagram langs komen die niet als een Barbet zijn getrimd, dat ik heel erg blij ben dat we hiervoor hebben gekozen en het nu zelf in de hand hebben. Wanda, bedankt voor de fijne dag en al je tips en uitleg.
Monique

Dus ben jij er klaar mee om elke 8 weken minimaal € 100 naar de trimmer te brengen (zonder de gewenste resultaten), sta jij te kwispelen van enthousiasme en kun je niet wachten om ZELF je hondje te leren trimmen?

Dan is dit nogmaals wat je ontvangt

Jouw eenmalige investering

[Snelle beslissers prijs bij betaling in 1 keer]
4880
2497*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00
Populair

Jouw investering

[Prijs per maand bij betaling in 12 termijnen]
4880
250*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00

Deze workshop is de beste oplossing voor jou als:

 • Jij een Doodle of Waterhond of andere poedelkruising met klitgevoelige vacht hebt
 • Jouw Doodle gevoelig is voor prikkels, energie of snel afgeleid is
 • Je voelt dat je zelf wat onzeker bent en vreest dat dat in de weg staat van een fijne, stressvrije samenwerking met je Doodle
 • Je een Waterhond hebt die je wilt leren in showmodel te trimmen
 • Jij negatieve ervaringen hebt met andere workshops/trimmers en daarom ECHT GOED zelf wilt leren trimmen
 • OF als je je pup van meet af aan ZELF de beste zorg wilt geven en event. negatieve ervaringen wilt voorkomen
 • Je Doodle sensitief is en/of speciale zorg en aandacht nodig heeft
 • Jij het belangrijk vindt om de tijd te kunnen nemen voor je hondje en jezelf tijdens de workshop
 • Je het belang van een positieve associatie voor je hondje erkent en daarom kiest om de workshop in 2 dagen/delen te doen, wat ook voor jou beter behapbaar en fijner is
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jouw hondje! (eigen territorium, zo min mogelijk ruis/stress/afleiding van andere honden met de ruimte om je hondje de zorg, aanpak en rust te geven die hij nodig heeft op dat moment)
 • Jij alleen het allerbeste wilt voor jezelf! (comfort van je eigen huis, alle persoonlijke aandacht, mogelijkheid om al je vragen omtrent Doodle welzijn te stellen, zonder afleiding van andere mensen/honden + stap voor stap coaching, zodat je ZEKER WEET DAT JE HET OOK ECHT KUNT, OOK NA DE WORKSHOP d.m.v. de online video training als digitaal naslagwerk en een jaar lang Comfort & Care coaching door mijzelf)
 • Jij je beseft dat Doodle vachtverzorging nu eenmaal een dure aangelegenheid is; vele malen duurder, dan de aanschaf van je hondje
 • Jij je beseft dat, ondanks dat je veel geld betaalt voor het trimmen, niet alle hondentrimmers jouw hondje trimmen in het model dat JIJ mooi vindt
 • Jij dol bent op de fluffy look van je Doodle en hem ALTIJD zo wilt houden (dus niet geschoren, niet als poedel en niet als een hondje dat je niet meer herkent) MET EEN FLUFFY HOOFD dat zijn unieke persoonlijkheid perfect weerspiegelt
 • Jij daarom niet zomaar een workshop wilt doen, maar één die jou volledig zelfredzaam maakt in het trimmen van je hondje in de fluffy look waar JIJ van houdt
 • Jij het zelf trimmen beschouwt als DE kans om een sterke band met je Doodle op te bouwen en zijn welzijn in eigen handen te nemen
 • Jij je beseft dat zelf doen uiteindelijk VEEL MEER oplevert dan laten doen, niet alleen qua enorme geldbesparing aan trimkosten
 • Jij je beseft dat zelf trimmen op de JUISTE manier OOK inhoudt dat je de juiste professionele trimmaterialen in huis zult moeten hebben
 • Jij begrijpt dat dat veel verder gaat dan enkel de aanschaf van een borstel en schaar en dat de juiste proff materialen veel geld kosten
 • Je professionele, persoonlijke begeleiding wenst
 • Je bereid bent EENMALIG de juiste investering te doen om je Doodle DE REST VAN ZIJN LEVEN ZELF de beste zorg te kunnen bieden

Kies je favoriete optie:

Na betaling neem ik contact met je op om een datum af te spreken.

Jouw eenmalige investering

[Snelle beslissers prijs bij betaling in 1 keer]
4880
2497*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00
Populair

Jouw investering

[Prijs per maand bij betaling in 12 termijnen]
4880
250*
 • Workshop dag 1 t.w.v. €697,-
 • Basis vachtverzorgingset t.w.v. € 400,-
 • Workshop dag 2 t.w.v. € 697,00
 • Professionele trimset t.w.v. € 825,-
 • BONUS: online video's t.w.v. € 497,-
 • Alle extra's t.w.v. € 1764,00

Waarom kiezen voor een privé trimworkshop voor je Doodle?

 • Bij jou thuis kunnen we de workshop aanpassen aan wat jouw hondje en jij nodig hebben: ik ben er voor jullie. Kortom: geen afleiding van andere honden of nieuwe prikkels. 
 • Omdat jij en je hondje je gewoon prettiger en zekerder voelen in jullie eigen vertrouwde omgeving
 • Omdat je vindt dat jouw hondje het allerbeste verdient en je er zeker van wilt zijn dat hij/zij de best mogelijke zorg krijgt
 • Omdat je niet alleen alles wilt leren over een optimale vachtverzorging, maar ook over natuurlijk leiderschap, Doodle welzijn en hoe je de band met jouw hond kunt versterken: alle belangrijke dingen die zoveel verder gaan dan wat het oog ziet
 • Omdat ik bij jou thuis met eigen ogen zie hoe de energie tussen jou en je Doodle is en ik ter plekke de juiste coachingtechnieken kan toepassen om jullie beide te helpen.
 • Omdat een hele dag vol persoonlijke aandacht de allerbeste optie is om snel en zonder afleidingen het zelf trimmen en alles wat daarbij komt te leren en alle vragen te stellen die je hebt.
 • Omdat ik je alles geef dat ik heb qua energie, enthousiasme en expertise en pas weg ga als JIJ tevreden bent
 • Omdat ik uiteraard meehelp op het moment dat je het even niet meer ziet zitten, zodat je zelfs als je halverwege moe wordt, toch een prachtige nieuwe Doodle of Waterhond aan de workshop overhoudt.
 • Omdat ik je er doorheen trek als je je even onzeker voelt
 • Omdat het je heel praktisch scheelt in reistijd, voorbereidingen enz. Het enige dat je hoeft te doen is je agenda vrijhouden op de afgesproken dag en samen met je hondje veel plezier beleven terwijl je alles leert dat je moet weten om het voortaan zelf te kunnen.
 • Omdat je graag in alle rust werkt, met alle persoonlijke aandacht voor jou en je hond
 • Omdat ik je laat werken met professionele spullen, speciaal voor Doodle en Waterhond vachten (waarbij je je eigen set mag houden).
 • Omdat je gewoon zin hebt in 2 daagjes quality time met je Doodle of Waterhond, waarop je ook nog leert hoe je de band met hem/haar kunt versterken en je je natuurlijke leiderschapsrol op kunt pakken.

EN TOT SLOT:
Omdat ik je ALLES leer om VOLLEDIG zelfredzaam te zijn in de vachtverzorging en het modelleren, waardoor je NOOIT meer een hondentrimmer nodig hebt en DUIZENDENDEN Euro’s bespaart, want een Doodle of Waterhond moet uiterlijk elke 8 weken getrimd worden om de vacht gezond en klitvrij te houden. Dat betekent een besparing van € 7.000 tot € 13.000 (afhankelijk van de prijs) per Doodle in 15 jaar tijd! 

Dit allemaal en nog veel meer…
IN HET COMFORT VAN JE EIGEN HUIS

Aan het einde van elke dag laat ik je achter met een rugzak vol kennis, inzichten, tools, vaardigheden en bewustzijn over wat jouw hond nodig heeft om een gelukkig hondenleven te leiden en kun je met trots zeggen dat je er alles aan gedaan hebt om je lieveling het beste te bieden. 

Je Doodle of Waterhond zal je dankbaar zijn. 

Please don't leave yet!

Didn’t you come here to find a solution to your Doodle’s coat problems?

Well, if you can’t find it here, you won’t find it anywhere, because DoodleComfort is built to help you take your Doodle’s wellbeing into your own hands, STARTING with an optimal coat care!

To prove that to you I have developed a special LOW PRICED introduction course that will teach you to tackle the biggest Doodle coat care problem: tangles & mats, in the best, easiest, natural, painless, stress free and especially WITHOUT shaving in 3 steps! Teaching you unique skills (that most groomers DON’T know and use) that will make ALL THE DIFFERENCE!

Curious to find out? Be quick because this is a one time offer! 

Please click on the button below to get started TODAY!

Enjoy!